RECEPT Pasta pesto

Beschrijving:

  

Wat heb je nodig? Voor 4 personen

 

§  250 g spaghetti 

§  1 teentje knoflook

§  Snufje  zeezout (niet meegeleverd)

§  3 el pijnboompitten

§   basilicumplantje (ongeveer 50 g blaadjes)

§  50 g Pecorino

§  50 g Parmezaanse kaas

§  150 ml extra vierge olijfolie (niet meegeleverd) 

 
Let's cook it!

Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water.

Ga ondertussen verder met het recept.

 

Bij gebruik van een vijzel en stamper:

Stamp eerst het teentje knoflook, het zeezout

en de pijnboompitten fijn.

Voeg daarna de basilicumblaadjes toe en stamp

ook deze fijn. Rasp de kaas fijn en voeg toe,

samen met de extra vierge olijfolie.

Gebruik je een blender?

Mix alle ingrediënten fijn met uitzondering

van de extra vierge olijfolie die je pas toevoegt

wanneer je klaar bent met mixen.

 

Giet het water van de pasta af.

Voeg 6 lepels pesto toe of meer naar smaak.

Meng alles goed en serveer meteen. Buon appetito!

 

Eenheid: Voor 4 personen

Prijs: € 6,50
    

Notice: Undefined variable: manufacturers_img in /home/vershandig/domains/versenhandig.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_sellya_template_product_product.tpl on line 271
Tags:


Tags: