Leveranciers

De leveranciers van Vers & Handig zijn geselecteerd op hun specialismen en kwaliteiten.

Dit zorgt ervoor dat wij u een breed assortiment aan kunnen bieden van heerlijke en scherp geprijsde kwaliteitsproducten.

Graag stellen wij de leveranciers aan u voor:

Groenten & fruit                      

Groentehandel de Winter is al ruim 40 jaar actief in de groenten & fruit. Om een volledig assortiment groenten & fruit alsmede biologische producten aan te kunnen bieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding, wordt zelfstandig ingekocht op verschillende veilingen, bij telers en gerenommeerde importeurs. Het bedrijf is gevestigd in Goes en u kunt ons vinden op de volgende markten: dinsdag en zaterdag in Goes, woensdag in Oostburg en vrijdag in Yerseke.

Brood & Banket

Filius, de echte bakker, is een begrip in de regio. Het bedrijf is opgericht in 1934 en is in 2012 overgenomen door Wouter en Willeke Vroonland, twee jonge ondernemers die als doel hebben alleen de beste kwaliteit en service te maken en verlenen. De echte bakker is een gilde waar je je als bakker aan kunt verbinden. Het gilde laat alleen bakkers toe met een hoge service en kwaliteit. Zo is er elke twee maanden een steekproefsgewijze productkeuring en elk half jaar een winkelbeoordeling. Indien één van de twee niet voldoet aan de eis van het gilde (gemiddeld 7.2) dan bestaat de kans dat je geen lid meer mag zijn van deze selecte groep bakkers! 

Ons bedrijf is te vinden aan het Kerkplein 2 te Yerseke. 

Slagerij Wisse

Noten

De Notenexpres staat al sinds 1972 op de Nederlandse markten en is sinds 1983 op de provincie Zeeland gericht. Wij branden al onze noten zelf en iedere dag vers. Ook zijn wij gespecialiseerd in superfoods en biologische noten waarbij ook hier geldt: alleen de beste kwaliteit voor een goede prijs. Onze inkoop heeft een schat aan ervaring om de allerbeste kwaliteit te garanderen.U vindt ons op dinsdag en zaterdag in Goes, op donderdag en zaterdag in Middelburg en op vrijdag in Vlissingen. In het seizoen (mei-september) staan wij op maandag in Domburg.

Kaas en zuivel
 
Wij staan op verschillende markten en standplaatsen in Zeeuws Vlaanderen en verkopen een groot assortiment Noordhollandse kazen, boerenkaas en buitenlandse kaas. Met kaas van de beste kwaliteit maken wij het onderscheid.