Algemene voorwaarden

Algemeen
Dit zij de algemene voorwaarden van Vers & Handig, gevestigd aan de Columbusweg 5, 4462 HA Goes, KvK nr: 51751070 btwnr: 143477146B01.
Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden. Vers & Handig houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Privacy
De persoonsgegevens die u via onze website www.versenhandig.nl aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vetrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling uit te voeren, op grond van een wettelijk voorschrift, of in een noodgeval, voor zover dat naar ons redelijk oordeel in uw eigen belang is.

Leeftijdsgrens
Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via de website.

Bezorging 
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Vers & Handig streeft ernaar om bestellingen compleet uit te leveren op de aangegeven dagen:

Op donderdag vóór 12.00u besteld, levering vrijdagmorgen of -middag óf zaterdagmorgen tussen 9.00u en 12.00u.

Als u een bestelling plaatst, wordt deze door ons bezorgd op het door u aangegeven adres. Dit kan op een door u gekozen adres zijn, of u kunt de bestelling af komen halen op het distributiepunt aan de Columbusweg 5 te Goes. De boodschappen worden bij u bezorgd in milieuvriendelijke boxen voorzien van koelelementen indien nodig. 

Wij verzoeken u op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Onze bezorgers kunnen u vragen voor ontvangst te tekenen. Indien u op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zal de bezorger proberen uw bestelling af te geven of neer te zetten op het door u aangegeven adres/plek.

Prijzen 
De bij de producten genoemde prijzen zijn in Euro's inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. De verzendkosten bedragen € 3,95 per aflevering. Vóór het afronden van de bestelling wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website aan u getoond. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Het kan voorkomen dat prijzen en uiterlijke kenmerken van producten niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval kunt u geen aanspraak maken op levering op grond van de foutief weergegeven informatie. Aangezien veel producten versproducten zijn, gelden hiervoor variabele prijzen. U betaalt de prijs die wordt getoond op de webite.


Verzendkosten en verpakkingskosten
Voor de bezorgkosten wordt een bijdrage gerekend van € 3,95. U kunt uw boodschappen ook kosteloos afhalen bij ons distributiecentrum aan de Columbusweg 5 te Goes. De kosten voor de verpakking bedragen € 2,50 voor de doos inclusief de gelpacks, dit is statiegeld. U ontvangt dit bedrag retour (korting op een nieuwe bestelling) zodra de doos en de gelpacks bij ons zijn geretourneerd. De verpakking kan meegegeven met de transporteur. Mocht u niet meer wensen te bestellen, maar nog verpakking in uw bezit hebben, neemt u dan contact op met onze helpdesk, wij zullen dan het statiegeld terugstorten zodra de verpakking in ons bezit is.

Betaling 
Betaling van uw bestelling kan via Overschrijving of Ideal. Indien u kiest voor Overschrijving zal de bestelling in behandeling worden genomen zodra de betaling is ontvangen. Met Ideal rekent u af in de vertrouwde en betrouwbare betaalomgeving en wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank. Hier kunt u direct het bedrag van uw bestelling overmaken. 

Garantie
Vers & Handig garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van versheid en betrouwbaarheid zoals deze in redelijkheid zijn bedoeld. De versheid kan niet worden gegarandeerd indien de producten niet binnen een redelijke termijn zijn aangenomen. 
     
Overeenkomst
Vers & Handig houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling of opdracht niet te accepteren.    

Aansprakelijkheid tijdens verzending 
De transporteur van Vers & Handig is aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de producten tijdens verzending. Mocht u niet thuis zijn bij aflevering en er volgens u schade zijn aan de producten, neemt u dan contact op met onze helpdesk. 

Aansprakelijkheid in geval van niet thuis

Indien de transporteur de boodschappen niet persoonlijk heeft kunnen overhandigen (maar op een door u aangegeven locatie heeft neergezet of afgegeven), is Vers & Handig niet aansprakelijk voor evt. diefstal of schade.

Ruilen en retourneren 
Beperkt houdbare producten, versproducten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet ruilen of retourneren. Bent u niet tevreden over de kwaliteit, neemt u dan contact op met onze helpdesk.

Copyright
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Vers & Handig. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan, zoals teksten of foto's, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. 

Informatie via de website

De informatie op de website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de site aantreft, stellen wij het zeer op prijs dat u ons hiervan op de hoogte stelt via klantenservice@versenhandig.nl.

Wijziging en overige toepasselijke voorwaarden
Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Contact
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door: een email met uw vraag en uw telefoonnummer te sturen naar: info@versenhandig.nl.